Mogelijkheden?

Finiblok® kent vele mogelijkheden in uitvoering. Neutraal met of zonder indruk van NAW gegevens en logo of geheel met uw eigen bedrukking.

Eigen bedrukking
Dit zijn de sets met eigen bedrukking. Een bon geheel naar uw eigen wens en volgens uw huisstijl. Alle sets zijn A6 en groter, indien gewenst genummerd in doorslag en eventueel voorzien van ordnergaten. Finiblok® biedt u eindeloze mogelijkheden. Voor de veeleisende klant maken wij de sets in de eigen huisstijl. U bepaalt de kleur en uitvoering van het formulier.

Neutrale bon met eigen indruk
Op alle standaard Finiblok® bonnen is een opdruk van uw bedrijfsgegevens mogelijk, al of niet met uw logo. U krijgt voor lage kosten uw geheel eigen bon! Op deze manier geeft u uw Finiblok® formulier een geheel eigen gezicht op een manier zoals u dat wenst. De bedrukking van de kopieën, die veelal voor intern gebruik zijn, wordt door middel van doordruk in zwart weergegeven.

Neutrale formulieren uit voorraad
De basis is het standaardformulier, goedkoop, uit voorraad leverbaar en altijd standaard voorzien van een doorlopende nummering voor een goede, snelle en veilige controle. Het hele assortiment Finiblok® bonnen is zeer uitgebreid en in vele bedrijfstakken te gebruiken.

Waarom Finiblok®
Van de Water produceert al vanaf de begin 80'er jaren het bekende zelf bedachte en ontwikkelde Finiblok® formulierensysteem. Met productie in eigen huis, passie voor drukwerk, advies van echte adviseurs en een telefonische helpdesk haalt u een uniek formulierensysteem in huis.

Exclusief formulierensysteem

Finiblok® formulieren worden alleen door van de Water geproduceerd. Dit exclusieve formulierensysteem is bedacht door van de Water en kent sinds de begin 80'er jaren vele duizenden gebruikers.

Op zoek naar maatwerk?

Wij bieden u eindeloze mogelijkheden. Voor de veeleisende klanten hebben wij de sets 'eigen huisstijlen'.
U bepaalt de kleur en uitvoering van het formulier.