Mogelijkheden?

Finiblok® kent vele mogelijkheden in uitvoering. Neutraal met of zonder indruk van NAW gegevens en logo of geheel met uw eigen bedrukking.

Eigen bedrukking
Dit zijn de sets met eigen bedrukking. Een bon geheel naar uw eigen wens en volgens uw huisstijl. Alle sets zijn A6 en groter, indien gewenst genummerd in doorslag en eventueel voorzien van ordnergaten. Finiblok biedt u eindeloze mogelijkheden. Voor de veeleisende klant maken wij de sets in de eigen huisstijl. U bepaalt de kleur en uitvoering van het formulier.

Neutrale bon met eigen indruk
Op alle standaard Finiblok bonnen is een opdruk van uw bedrijfsgegevens mogelijk, al of niet met uw logo. U krijgt voor lage kosten uw geheel eigen bon! Op deze manier geeft u uw Finiblok formulier een geheel eigen gezicht op een manier zoals u dat wenst. De bedrukking van de kopieën, die veelal voor intern gebruik zijn, wordt door middel van doordruk in zwart weergegeven.

Neutrale formulieren uit voorraad
De basis is het standaardformulier, goedkoop, uit voorraad leverbaar en altijd standaard voorzien van een doorlopende nummering voor een goede, snelle en veilige controle. Het hele assortiment Finiblok bonnen is zeer uitgebreid en in vele bedrijfstakken te gebruiken.

Waarom Finiblok
Drukkerij van de Water produceerde al vanaf de begin 80'er jaren het bekende zelf bedachte en ontwikkelde Finiblok formulierensysteem. Met productie in eigen huis, passie voor drukwerk, advies van echte adviseurs en een telefonische helpdesk haalt u een uniek formulierensysteem in huis. Sinds 2023 is de productie overgegaan naar Drukmeesters in Zwijndrecht.

Exclusief formulierensysteem

Finiblok formulieren worden alleen door Drukmeesters geproduceerd. Dit exclusieve formulierensysteem is bedacht door drukkerij van de Water en kent sinds de begin 80'er jaren vele duizenden gebruikers.

Op zoek naar maatwerk?

Wij bieden u eindeloze mogelijkheden. Voor de veeleisende klanten hebben wij de sets 'eigen huisstijlen'.
U bepaalt de kleur en uitvoering van het formulier.