finiblok-specialist

Finiblok®, een formulier van formaat!

Formulierensets uit laten voeren in ons internationaal bekende Finiblok syteem. Zelfdoorschrijvende formulierensets die door middel van een speciale afscheurstrook in een mooie representatieve blauwe kunststofmap geklemd kunnen worden.

En is de map leeg? Gewoon even vullen met nieuwe sets en u kunt weer vooruit.

Finiblok, ideaal daar waar formulieren handmatig worden geschreven.

En u komt er ook professioneel en representatief mee voor de dag. Vele bedrijven werken dagelijks met Finiblok. Dat is niet toevallig. Want een finiblokformulier kan overal worden uitgeschreven. Op kantoor, onderweg of op karwei. Standaard wordt Finiblok geleverd in 2- of 3-voud. Maar als u voor uw administratie of serviceapparaat 4- of 5-voud nodig heeft, dan is dat geen enkel probleem.

Finiblok is een concept in de formulierenbranche dat zich al sinds begin tachtiger jaren heeft bewezen als een representatief en zeer betrouwbaar systeem. Bedrijven kiezen hierdoor veelvuldig voor Finiblok. Kleine oplagen, grote oplagen, voor elk bedrijf kan Finiblok worden ingezet.

Alles wat niet standaard in de webshop te bestellen is, offreren wij graag separaat aan u.

De sets kunnen worden voorzien van 2 of meerdere ordnergaten, afhankelijk van de opbergmethode die u gebruikt. Tevens kunnen de sets doorlopend en uniek worden genummerd in doorslag. Het nummer op het eerste vel drukt dan door naar de vervolgvellen zodat de nummering op de diverse vellen van de set gegarandeerd hetzelfde is. Uiteindelijk worden de vellen door middel van lijming als set aan elkaar bevestigd en kunnen in de bijbehorende kunststof map worden geklemd.

Denk dan bijvoorbeeld aan:


• kassabonnen
• nota’s / factuurbonnen / orderbonnen
• servicerapporten en onderhoudsbonnen

• verlofbriefjes en verletregistratie

• horecabonnen in vele uitvoeringen

Onze Finiblok doorschrijfsets garanderen u een duidelijke en scherpe afdruk op de duplicaten. Ook blijven ze een prima medium om eigentijds mee voor de dag te komen omdat u de doorschrijfsets kunt laten bedrukken in ieder denkbaar ontwerp en in uw eigen huisstijl. Maak ook gerust gebruik van de vele standaard formulieren die uit voorraad leverbaar zijn.